Continuă campania de informare și sensibilizare privind importanța valorificării patrimoniului Rezervației biosferei ”Prutul de Jos”

Continuă campania de informare și sensibilizare privind importanța valorificării patrimoniului Rezervației biosferei ”Prutul de Jos”

Continuă campania de informare și sensibilizare privind importanța valorificării patrimoniului Rezervației biosferei ”Prutul de Jos” (RBPJ). Scopul campaniei vizează creșterea gradului de conștientizare a comunității privind importanța biodiversității pentru ecosistem, precum și responsabilizarea cetățenilor în vederea protecției RBPJ.

Mai multe acțiuni din cadrul campaniei sunt axate pe informarea și educarea tinerei generații. În context, 500 de seturi/postere cu păsările Prutului de Jos au ajuns în școlile parte a RBPJ și a sub-bazinului Frumoasa Crihana. Totodată, elevii din această regiune, pe parcursul lunilor februarie și martie curent, vor afla mai multe despre valoarea zonei și vor promova, la rândul lor, dezvoltarea spiritului civic, a dragostei față de natură, atitudini și comportamente responsabile.

Acțiunea face parte din campania de informare și sensibilizare a populației locale, desfășurată de AO EcoContact și A.O. CCE Cahul în cadrul proiectului 𝘊𝘰𝘯𝘴𝘰𝘭𝘪𝘥𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘮𝘢̆𝘴𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘥𝘢𝘱𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘭𝘢 𝘴𝘤𝘩𝘪𝘮𝘣𝘢̆𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘤𝘭𝘪𝘮𝘢𝘵𝘪𝘤𝘦 𝘪̂𝘯 𝘙𝘦𝘻𝘦𝘳𝘷𝘢𝘵̦𝘪𝘢 𝘉𝘪𝘰𝘴𝘧𝘦𝘳𝘦𝘪 „𝘗𝘳𝘶𝘵𝘶𝘭 𝘥𝘦 𝘑𝘰𝘴”, cu susținerea financiară a Agenției Austrice pentru Dezvoltare din fonduri ale Agenției Austriece pentru Cooperare.

Fără Titlu (1000 × 675 Px)

Galerie Foto